10. jan. 2011

Jeg har kommet til audition!

Da endelig har jeg fått svar fra MGP. De ringte meg på skolen og fortalte meg at jeg har kommet videre til audition, og at jeg reiser til Ørlandet på fredag.

Der skal jeg synge min egen sang "KOFFOR IKKE 3" foran noen jurymedlemmer som igjen skal si om jeg er 1 av 5 heldige som kommer videre til å få synge som oppvarmer/pauseinnslag på voksen-MGP på Ørlandet kommende lørdag. Håper så inderlig at jeg kommer helt fram - det hadde vært så utrolig morsomt å få opptre på en "stor scene" igjen. Hvis jeg blir tatt ut til det, skal det være i kulturhuset der (som har vært en stor hangar/"garasjegreie for fly, på militære flyplassen, med 3.500 publikummere. Har sååå lyst! TUSEN TAKK TIL ALLE SOM STEMTE PÅ MEG!!!! Hadde ikke dere vært der og stilt opp og stemt på meg, hadde jeg ikke kunne skrevet dette innlegget om at jeg har kommet til audition. Tusen millioner takk til dere!!!! Dere aner ikke hvor glad jeg er!!
Jeg skal ta med meg pc'n til hotellet, så dere får oppdatering derfra. Men, jeg skal jo selvfølgelig blogge masse før den tid!
Åååå, jeg er så glad :)- TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!!!!



Her er de som skal delta i voksen-MGP på Ørlandet på lørdag.



Kulturhuset, den store hallen der MGP skal være.


Scenen


Programlederne Per Sundnes og Anne Rimmen



3 av oss som skal være med å konkurrere om å få være oppvarmer/pauseinnslag.


I fjor var blandt andre A1 og Muri på denne scenen. Jeg har SÅÅ lyst til å synge der!




2 kommentarer:

Anonym sa...

håpe vi treffes Liza<3

Maaikenl sa...

Ah, du forvent hvert sekund av det så flink som du e jentamiiii <3333 vi har sklidd litt ut fra hverandre no i d siste, men en ting du MÅ vit e at æ vil Aldri Aldri mist dæ og det mene æ !!! ;****