30. jun. 2011

Scandia-cup-konserten!

Da var konserten ferdig, og jeg syns det gikk veldig bra!

Det var utrolig mange flinke artister der, bl.a Celine - hun var bare helt fantastisk! ;-)

Regner med Celine legger ut noen bilder på bloggen sin i løpet av dagen/morgendagen, så om dere vil se flere bilder, er der bare å gå inn på bloggen hennes HER!


- Hva syns du om bildene ?Celine og meg! Du er så søøt!


Mini var "programleder"!


Jeg som synger ;-)

Og det var utrolig mye folk der! Hadde ikke trodd det kom til å komme så mange...

Celine, som var superflink!! Helt rå...

Og så samlet de alle artistene for å synge Scandia-cup-sangen tilslutt! ;-)

Verdens skjønneste har bursdag!

I dag blir verdens skjønneste Prikken 6 år! Tenk at nå er den lille babyen min 6 år ? Kan ikke tro at jeg har hatt han så lenge. Men det har vært 6 fantastiske år med den herlige tassen. Elsker han utrolig mye - tror ingen skjønner hvor mye, for det er ikke "vanlig" å elske en kanin sååå mye som jeg gjør. Han betyr alt for meg!!

- Hvor gammelt er ditt kjæledyr ?
Bursdagskaka. Hehe.
Aw, lille tjukkasen min!29. jun. 2011

Scandia Cup 2011

Hey og hå!
Tenkte bare å stikke innom for å fortelle dere at jeg, Celine, Camilla og mange flere skal ha konsert på Scandia Cup i morgen. Det blir et slags show, der folk griller og koser seg. Konserten er på Ladesletta, og starter rundt klokken 18.00.
Jeg skal synge 3 egne sanger ;-) Håper at noen av dere kan komme!
Best summersong!

Ååå, som jeg elsker denne sangen. Skikkelig sommersang, og jeg får sommerfølelsen 100%. Hørte den for første gang på bloggen til Celine, og har elsket den siden ;-)

- Hva syns du om sangen ?


Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F)

Jeg skal lage meg facebook!!

Hehe, ja, jeg kan vel bare streke over det punktet på "10 ting du ikke visste om meg", der jeg skriver at jeg ikke har facebook. For jeg skal nemlig lage meg det i kveld. Maiken kommer over for å hjelpe meg!
Hadde vel egentlig ikke tenkt å lage meg facebook i utgangspunktet - men det er jo der alle vennene mine er. Og jeg kan bli bedre kjent med de jeg starter i klasse med på undomsskolen! Tror det kommer til å bli gøy å prøve noe annet...

- Har du facebook ?
- Hva syns du om det ?28. jun. 2011

10 ting du kanskje ikke visste om meg...

1. jeg er ekstremt sta, og vet hva jeg vil...
2. jeg elsker dyr - det er rett og slett noe av det søteste og beste jeg vet.
3. jeg hater edderkopper.
4. fotball er det verste jeg vet - rett og slett hater det.
5. jeg er veldig ofte på msn.
6. jeg har ikke facebook.
7. jeg har aldri hatt kjæreste.
8. jeg gruer meg veldig til å lære meg å spille gitar.
9. grunne til det er fordi jeg jeg har veldig dårlig tålmodighet.
10. jeg kan være oppe utrolig lenge, fordi jeg trenger veldig lite søvn.


Og en liten ting til; jeg hater å bli tatt bilder av. Med mindre jeg får gjøre meg til... ;-) Jeg tror dette er en av de få bildene der jeg er seriøs!


Spørsmål!

Som noen av dere sikkert har fått med dere, har jeg startet med leserspørsmål. Det er vel egentlig så enkelt som at dere spør de spørsmålene dere vil i en kommentar, så svarer jeg i et innlegg. Jeg svarer ikke på et og et spørsmål, men flere av de spørsmålene som har kommet inn. Jeg ville egentlig bare minne dere på det. Så nå håper jeg dere spør om de spørsmålene dere vil, for jeg syns det er kjempemorsomt å svare.

Og så i det forrige innlegget, så skrev jeg hva jeg skulle i sommer. Men jeg lurte også på hva DU skulle i sommer. Du kan enten trykke HER og komme inn på innlegget, eller bare bla litt nedover ;-) Håper jeg får høre hva dere skal i ferien!27. jun. 2011

Sommerferien min!

Har fått et par spørsmål om jeg kan skrive om hva jeg skal i ferien. Det kan jeg!
Er vel egentlig ikke så mye spesielt; men det er 2 ting jeg gleder meg veldig til. Jeg skal nemlig til Kypros - der er vi meg, mamma, pappa og Linus. Så skal vi også til Sverige - der vi skal besøke slekta til mamma. Vi er ganske mange som drar sammen dit. Koselig! ;-)
Ellers så skal jeg være litt på Våberg, henge med venner, ha noen konserter og bare kose meg. Litt godt å ha en avslappet ferie også - og ikke bare farte rundt hele tiden.

Men jeg er egentlig ganske interessert i å høre hva dere skal gjøre i sommer. Vil jo gjerne vite hva leserne mine holder på med også :) Så hvis du vil, så kan du bare skrive hva du skal gjøre i sommerferien i kommentarfeltet. Hadde vært morsomt å lese!

- Såå, hva skal du i sommer ?


Kypros in my heart!


Finfin outfit!

Ok, nå kjenner jeg virkelig at det er godt med sommerferie - tross været... Godt å kunne sove så lenge jeg vil, godt å ikke tenke på skolearbeid, lekser og prøver, godt å tenke på alt det morsomme jeg skal i sommer ;-)
Noe som også er ganske godt å tenke på er at jeg kan gå med daffeklær! Mmm..

- Hva syns du er best med sommeren ?Nydusjet og fin, ja! Men se de herlige tøfflene da...

26. jun. 2011

Rydding, rydding og frokost

Blir så utrolig klar av å rydde, rydde og rydde. Jeg har så utrolig mye som jeg overhodet ikke visste jeg hadde... Blæh!
På grunn av all ryddingen, har jeg ikke hatt tid til å spise frokost enda. Så nå sitter jeg å spiser frokost, og ser på tv. Fint ;-)
Har faktisk tatt et bilde av rommet - slik som det ser ut nå. Huff, blir gal av å se på alt det rotet!

- Hvordan ser ditt rom ut ?
Er midt i ryddinga her da - så det ser ikke slik ut til vanlig.. Dette er bare halve rommet. Dere kan jo tenke dere hvordan der ser ut på den andre halvdelen :/
Herlig frokost! Spesielt den lille røde godsaken bak der!

25. jun. 2011

NEW!

Nå har vi besøk av tante Hege og Mia. Kjempekoselig å møte de igjen ;-)
Skal spise middag nå, men tenkte å legge ut bilder av de 3 ansiktsproduktene tante Hege hadde kjøpt til meg.
Hun visste ikke helt hvordan de var, men hun syns designet var så kult. Hehe, søøt!

- Hva syns du om designet ?Outfit #26052011

Grå singlet - Bik Bok, "grønn" singlet - Only, jeans - Bik Bok, smykke - fant det når jeg ryddet (haha), ringer - Gullsmed


Uuu, har nesten ikke sminke på :/


- Syns om outfiten ?

Prosjekt rom

Nå driver jeg å pusser opp rommet mitt! Gleder meg veldig til å se hvordan det blir til slutt ;-)
Men først må jeg rydde og pakke vekk alt jeg ikke skal ha lengre - og det er en god del... Først ser jeg hvor mye jeg har, og spesielt hvor mye jeg ikke trenger.
Og har jo fått spørsmål om å legge ut bilder av rommet mitt - og ja, det kan jeg gjøre - når rommet er ferdig!

Nå har jeg tatt meg en pause, og sitter å spiser SPETTI. Hehe, elsker det!


Mmmm..

24. jun. 2011

Must fra Bik Bok og Nelly.com

Jeg har kikket litt rundt på bikbok.com og nelly.com i dag, og har sett utrolig mye fint. Kjøpte meg et par svarte Wedges fra Nelly.com som jeg tenkte å vise dere når de er kommet hjem til meg! Ååå, jeg gleder meg sånn til å starte å bruke de!
Men har satt sammen to forskjellige kollasjer av noe fra Bik Bok og noe fra Nelly. Det er de tingene jeg syns var finest, og som jeg ønsker meg ;-)

- Noe du likte ?
- Hva syns du om Wedges ?Bilder fra avslutninga - Del 1

Min lærer Berit!Og min andre lærer Odd Arne!
Guro som er "elevrådspresident" (om jeg skal kalde det det) snakket om alt det fine vi har fått opplevd her på barneskolen!Meg og Peter. Vi var foresten "programledere" for showet.
Haha, digg bilde! Meg og Jean ;-)
Meg og Håvard!
Meg og Andreas!
Meg og Vebjørn!


Og så jeg og mine kjære søte bestevenn Maiken!! Elsker deg.


De neste bildene nedenfor her er fra MALIN sin blogg.


(fv) Guro, Malin, Natalie og Emilie! De hadde kledd seg ut for å danse til Grease.


Jeg må bare le! Vi var 6 jenter som hadde laget en egen jentegruppe vi kalte "Hottie Tottie Vitjonga". Vi hadde laget en annen tekst til Haba Haba. Utrolig morsomt!


Og Peter, som er verdens mest geniale fyr; hadde funnet på at vi skulle lage masker av alle lærerne våre, og de som vi er mest kjent med på skolen. Vi hadde på oss maskene, og danset villt! ;-) Dere skulle sett ansiktene til lærerne - for de visste ingenting om dette! SUPRISE! Det er foresten jeg som er hun med svarte kjolen, og hendene ut :)