21. aug. 2010

KRETA-turen

Da har jeg tenkt å vise dere bilder fra syden-turen til Kreta...
Vi har vært der i 2 uker, og det har vært en kjempeopplevelse!
Dag to så møtte vi på noen fra Våberg, Sondre, Martin og foreldrene. Så vi har vært sammen med de resten av turen i Kreta:D
Vi har vært på restaurant hver kveld, og spist kjempegod mat.
Og ikke minst så har vi vært å snorklet ved en fredet Spedalsk-øy, og vi så UTROLIG mange fine fisker med mange farger. For å komme ut dit, måtte vi ta trøbåten over. Det tok på tiden, men det var virkelig verd det!!!
Badestranden var utrolig fin, og ikke minst hadde den veldig varmt vann. Og derfor badet vi mye der. Men vi var også mye oppe ved badebassenget. Siden at jeg syns vannet i havet var alt for salt, og derfor får jeg ikke til å dykke og stå på hendene, noe jeg fatisk er AVHENGIG av å gjøre når jeg er i vann...
Deretter dro vi med en buss (og veien var helt syyyyyyyk liten og svingete, og det var 350 meter stupbratt rett ned...., se bildet) til en plass der det var helt sykt fint hav. Kalles Kretas svar på Maldivene. Krystallblått vann, men desverre var det "ganske" kaldt. Ikke "kaldt", men kaldere enn ved hotellet. Så jeg bada ikke så mye der, men benyttet sjangsen til å sole meg litt!
Vi var også i badeland. Det var desverre ikke så stort, så det va ikke så mye å gjøre der... Men jeg tok MAGASUGET en gang. Og den var sykt gøy å ta. Så tok jeg et par rusjebaner der jeg satt i ring :-D
Det var også 2 firfisler på rommet, pluss 1 på veranda'n. Den ene var i senga, så den måtte mamma slå i hjel..... Urgmfhhhh.....!!!!
Visste du forresten at det på Kreta er 34 millioner oliventre...?? WOW!!!
Og SHOPPING!!!! Jeg har kjøpt meg mye fint i Kreta. Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av det jeg har kjøpt i morgen ? Men jeg kan vel si at jeg kjøpte de beste kjøpene jeg har gjort på lenge. Bl.a CONVERSE-sko i svart. Noe jeg har brukt masse allerede, og Louis Vuitton veske og pengbok. Og et par skjorter/T-skjorter. Men kan ta bilder og legge de ut i morgen, som sagt!
Vi har spist mye mat og kosa oss masse.
Og her kommer bildene fra turen!

PS! Maskina klikka da jeg skulle legge inn alle bildene i ett innlegg. Derfor måtte jeg dele dem i to innlegg. Hvis du vil legge inn en kommentar, er det fint om du kan gjøre det til del 2, altså etter det siste bildet med "Alexandra Beach" (hotellet vårt <3)

- Har du tatt Magasuge ?
- Hvor har du vært i sommer ?


Klemzz Lisa <3

Heija <3

1 kommentar:

Anonym sa...

har vært dær :D
-MaikenL<33