18. mai 2011

Hvordan kommentere på blogspot.com ?

Ganske mange som ikke vet hvordan man legger igjen en kommentar på bloggen min. Mange tror det tar lengre tid en blogg.no, og derfor gidder de ikke å kommenter.
Nå skal jeg vise dere hvordan man gjør det - og det er faktisk veldig enkelt. Så nå kan du legge igjen en kommentar når du vil ;-)

- Lært deg å kommentere nå ?Først blar du ned, slik at du er under innlegget du vil kommentere. Under innlegget står det **Kommentarer. Trykk på!
Da vil du komme inn på en side som ser slik ut. Skriv hva du vil i den store boksen.


Velg identitet: Trykk på Navn/nettadresse, og du vil få opp to bokser. Foran den ene boksen står det Navn, der kan du skrive navnet ditt. Foran den andre boksen står det Nettadresse, der skriver du bloggen din (om du har) eller et annet nettsted du liker..
MEN husk på: du kan ikke bruke datahjerte i den boksen du skriver navnet ditt..F.eks: Lisa <3. Det kan du ikke gjøre - da vil navnet automatisk gjøre seg om til ANONYM.
Håper du lærte deg å kommentere. Setter veldig stor pris på kommentarer!!

3 kommentarer:

Ingvild fra Ørland sa...

Ja, jeg har lært meg det<3

Kari sa...

Fin blogg!

Ida Johanne C. K sa...

Høsten
Å kjenne den friske og litt kjølige luften trekke inn i lungene når du går ut døra. Alle bladene blir forskjellige å skiller seg mer ut. Da er det lettere å finne skjønnhet i naturen, og mange forskjellige former og farger kommer fram.

Å kunne sitte inne på en mørk kveld med varme lester, en kopp varm kakao og kanskje et magasin eller en koselig film sammen med familien eller en god venninne <3

Luften er det jeg liker best. Den kalde friske og litt fuktige luften setter noen søte roser i kinnene og blåser vind i håret.
Kåpene, støvelettene, de deilige ullsokkene, uggsene, de store varme sjerfene/halsene taes fram og luer, ørevarmere og pannebånd brukes.

Høsten er en av de beste årstidene i året. Fargene, lukten og følelsen er bare rett og slett herlig!
Hilsen Ida Johanne fra Våberg <3
Dritbra blogg btw <3