3. jul. 2011

Favorittskoene mine.

Om noen spør meg om hvilke sko som er favorittskoene mine, er svaret helt klart Converse. Converse er noen fantastiske herlige sko - og jeg bare elsker å gå med de. Og de passer jo til det meste også - noe som er et stort pluss.
Men dessverre er de ikke de billigste skoene på markedet. De er nokså dyr, men totalt verdt det! Tenkte å ta en liten anbefaling av skoene, så dere vet hva dere kjøper om dere har tenkt på det. Men selvfølgelig; anbefalingen er jo min mening, og kan være helt motsatt av hva andre syns og mener. Alt dette kan være forskjellig fra person til person.

- Har du Converse ?Design: Grunnen til at jeg kjøpte meg Converse i ut gangspunktet var jo på grunn av designet. De er utrolig avslappet, men samtidig tøffe, kule, kan være søte og spesielle. Det runde merke på innsiden av hver sko er jo også med på å gjøre skoen spesiell. Og så har vi merket bak, der det står ALL STAR. Alle disse "små"-detaljene er med på å gjøre skoene unike. DESIGN, terningskast 6.


Skoene: skoene er utrolig gode og behagelige å gå med. Du får ikke noe tegn på gnagsår eller lignende med de - og det er jo helt fantastisk! De er også veldig lette å gå med... De sitter perfekt på foten og er ikke for stram over rista (i hverfall ikke for de med en "normal" fot. Om jeg kan kalle det det.). Skoen er veldig enkel å ha på seg, fordi den ikke er så stram frampå eller bak ved hælen. Men jeg vil ikke anbefale å gå uten sokker i skoene. Det blir litt ekkelt, men det blir også ganske varmt og klamt. Men de er unnskyldt - siden slik er det jo i de fleste sko. SKOENE, terningskast 5.

Alt i alt: skoene er jo helt perfekte. De er stilfulle, gode å gå i og har små detaljer andre sko ikke har. Skoene kan brukes til det meste, og fås kjøpt på de fleste butikker som selger sko. De fins i utallige mange farger - alt fra smak og behag! De har utrolig mange andre farger og modeller i utlandet, som jeg håper Norge får inn snart. Skal nok se om jeg finner meg noen spesielle i Kypros ;-) ALT I ALT, terningskast 6.

2 kommentarer:

Benedikte sa...

Ja, jeg har convere, jeg elsker også og gå med de =) Ha en fin kveld videre! <3

Karoline sa...

Nei, e har kje convere, men e suns døm e kjempe kule! :P