21. feb. 2010




Heija <3

I helga va vi på Oppdal, dt va KJÆMPEARTIG <333
Æ har vorre i badebassenget, på Oppdal Kulturhus. Dt va kjempefint der. Der va æ sammen med Guro og Maiken L ( fra klassen) Vi flira hele tia, og kjørt vannrusjebane. vi kjørt alle i et tog, men dt va jo selvfølgelig ikke låv :o( Så vi kjørte to og to. :o)
Vi bada LÆNG, mens foreldran satt opp og snakka. Så da vi mått bynn å årn åss, brukt vi kanskje en time i garderoben, så når vi endelig va færdig og kom opp te dæm, klappa dæm og flira. Hehe, for vi e jo ikke akuratt dæm kjappestan heller da. ;o)¨
Etterpå vart æ med Guro te hytta dæmmers, og dær skulla æ ligg over <3 Vi spist KJÆÆÆÆMPEGOOO mat, kost oss å kikka på film. Og klokka 11 om kvelden, så gikk vi ut å bada i badestampen, og der snakke vi, flira og hadd det DRITTARTIG. Dt va æ, Guro og Nora (storesøstra te Guro) som bada. Og dt som va så kult, va at hvis vi gikk opp fra badet eller bare stilt oss opp, så kom dt frost på oss. Men vi mått pass på å ikke legg øran eller håret nerri, for da speika det... HAHA. Og da kain vi få ørebetennelse.
Og i dag dro vi hjæm. Med en gang vi kom hjæm, så skulla æ på bursdag te 2 gutta i klassen, der va også resten av klassen <3 GLA I DOKKER <333 :o)

Så no ska æ bare kos mæ :o)

-KA HAR DÅKKER GJORT I HELGA?

KLEMZZ LISA <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Dt så arti ut <3