10. jan. 2010






Heija(L)

i helga for vi te Oslo, med bil. det tok ganske lang ti. Men ve å sjå på DVD, og tegn OSV... Så gikk det bra;)
Det tok ca 7 tima å kjør + at vi stoppa og spist. Det va kaldt ut heile veien (minus 37 grader på Tynset!!!) Vi stoppa på Elgstua på Elverum og spist, og der var det "bare" 30 minus...

Vi lå på en suitte på Royal Christiania Hotel, midt i sentrum. det va et kjæææmpefint hotell. Og dein STØRSTE dusjen æ nånn ganga har sjedd på et hotell:o)
Det va et ganske fint badebasseng på hotellet åsså... Det va ikke så stort, men det va artig læll.
Vi va på shopping på Oslo city og kjøpt et par småting der.
Etter å ha vært der en time, så for vi på besøk te tante Else.(hu vi sitt sammen med i soffan på et bilde) Hu e tanta te Mamma, men aill i familien kalle a for tante.
Etterpå for vi te Ingrid, Erlend, Sondre, Hedda og Emma. Ene bildet e av mæ og Hedda. Vi laga hjemmelaga pizza. Og det som va kjææmpeartig va at vi laga egne pizza(Småe) Sånn at vi kunna ha på ka vi villa sjøl. Og dæm hadd en sånn pizzaovn. Så når vi satt inni pizza`n så tok det bare ett drøyt minutt før dein va ferdig... Kuuult... Etterpå knust vi pepperkakehuset dæmmers. :)

Når vi kom te hotellet igjen, så va det nattbading i badebassenget.

Så på søndagen va det en KJÆÆÆÆÆMPEGOOOD frokost. Ælske frokost på hotell... Og det her hotellet har æ logge på mang gang før, så æ glædd mæ te den gode frokostn æ visst dæm hadd.

No va det en lang tur tebake te Trondheim.

På Rena så møtt vi onkel Rune, og vi spist sammen med hain. Hain jobbe i millitæret på Rena.
En kjempefin tur!!!

1 kommentar:

Stine sa...

Fine bilder <3 :D