4. aug. 2011

Konkurranse - AUGUST

Da, dere! Skal det bli konkurranse på bloggen min igjen... Jeg vet det er mange som har lurt på når det kommer konkurranse igjen, så nå kommer den. Vet ikke hvorfor den kommer så sent, men det har bare ikke vært i tankene mine i det hele tatt.
Uansett; konkurransen er ganske enkel - det eneste du trenger å svare på er "hva forbinder/liker du ved sommeren ?"
Dette svarer du bare på i en kommentar, så er du med i konkurransen.
Fristen på konkurranse er 15.august - så det vil si; dere har god tid til å melde dere på! Grunnen til at jeg har så lang frist er på grunn av ferien. Mange er på ferie på forskjellige tidspunkt, så derfor er det bedre med en lengre frist, slik at alle kan få meldt seg på..
Premien er hemmelig enda.. Den får dere vite når jeg har kåret vinneren. Litt spennende må det jo være :)
OG DERE - HUSK Å SKRIV NAVN! Skriv navnet deres der dere skal skrive navnet + skriv navnet i kommentarfeltet!!!! (etter svaret ditt, altså)


Så hvis du vil melde deg på konkurranse, kan du gjøre slikt: (eks)

Kommentarfeltet: Jeg elsker jordbær - og det er det jeg forbinder/liker ved sommeren.. ************** (skriv hva du vil) HILSEN/FRA Lisa WR
Navn/nettadresse: Lisa WR - http://www.lisawinsjansenrestad.blogspot.com/
Trykk på "publiser kommentaren din", så vil jeg godkjenne den, og deretter er du med i konkurransen :)

Vinneren vil bli kåret og vist her på bloggen!


Mmm, jordbær!

17 kommentarer:

Line sa...

Det jeg liker med sommerern er at det er sol og varme :-)

Hege og Øyvind <3 sa...

det jeg liker med såmeren er og bade

hilsen Mia

Signe sa...

Jeg liker sommern best fordi det er da man liksom får være mer med venner, legge seg senere enn før, sove lenge, spise jordbær å bade. Det er liksom da det er tid for og kose seg og ikke grue seg til å stå opp tidlig på morgenen for å gå på skolen. Man kan være med venner, ha overnattinger, strand dager å mye mer! Når det er sol kan man være ute og sole seg å bli brun, men når det er regn kan man kanskje se en film med venner og litt snacks? Sommeren er egentlig mest til å kose seg med!

Signe
www.shortlife.blogg.no

Malene sa...

Det jeg liker med sommeren er at du kan gå med fine og lette sommerklær, bade og sitte ute lenge på kveldene!

- Malene <3

Ingvild fra Ørland sa...

det jeg forbinder med sommeren er lange kvelder, sommerflørt,båturerer, å treff folk man skjelden ser,bading,sove lenge,sykkelturer, å spise masse is, dra festivalerer å konserter, snakke med folk hele natten, igen har dårlig tid, å spise masse jordbær, dra på turer og utflukter.å minst skrubbsår og nakenbading.

Gunvor sa...

Jeg forbinder sommeren med sol, jorbær, bading i kaldt vann, venner, slekt. Og så klart kjempe mye mindre data :D

Gunvor ♥

Ingrid Engen sa...

Det jeg liker med sommer'n er at man kan gjøre nesten akkurat det man føler for! Som: Være med gode venner, familie, bade, trene osv.. Man kan bruke sommerklærne som man har lengtet etter hele våren, bli knallbrun, legge seg seint - sove lengeeeee og se en bra film som går på tv'en:) Ingenting å grue seg til liksom, som man kanskje gjør når du vet det er skole neste dag? Sommeren er den desidert beste årstiden, love it<3

Maiken L sa...

Det jeg liker med sommeren best er nemlig det å kunne kle seg i lette klær, spise ferske jordbær, bade, bli brun, og ikke minst man får me tid me venner ++ gutter ;; hihi, elske sommer <33 beste årstida - enig i det ja ;))

ælskedæ jentami <33
god sommer

Karoline sa...

D e liker me sommerten er å bade å kjøere båt (:

Anniken faaren sa...

det jeg liker best med sommeren er at vi kan være så lenge oppe som vi vill. vi kan være til venner så lenge vi vill, kan liggeover til de i 2 uker uten at vi må på skolen. elsker å spise is å bade. vi kan å bli ganske brun, å kan te på oss tynne klær osv. Også kan vi sove lenge og slappe av. Å ikke mins spise de deilige jordbærene fra Trøndelag.
<3 <3

Moon_Angel sa...

Det jeg forbinner med sommer er Bading-sol og ferie.
Å for å toppe det hele så slenger jeg på en skål med jordbær med fløte på....

kamilla sa...

Jeg forbinder sommeren med egentlig mange ting, det første er at det er varmt og at man kan ta frem sommerklærne, det ELSKER jeg:-) det andre er Vannmelon og jordbær det forbinder jeg veldig med sommeren! Det blir ikke noe sommer uten vannmelon og jordbær!<3
Jeg forbinder også sommeren med at vi kan dra ut med båten på sommeren og se solen gå ned bak fjellene, det er så vakkert!<3<3

Hilsen kamilla:-))

Anonym sa...

Det jeg liker med sommeren er at du kan slappe av og ha fri fra jobben og sånne stressende ting. Jeg kan sole meg og bade i stranden som man vanligvis ikke kan gjøre i andre årstid ;) Jeg får reist mye i utlandet, siden jeg får lang ferie, også er det jo selvfølgelig veldig gøy med sightseeing og lange hyggelige kvelder sammen med nære venner og familie. Det jeg også liker ved sommeren er at bær og frukt smaker mye bedre, altså friskere enn på vinteren, og det mener jeg :o) Så jeg pleier alltid å kose meg med det hver dag :) Sommeren er liksom tid for shopping og ha det gøy mens du kan, så jeg shopper meg alltid gal hver sommer, det er så morsomt å tenke på hvor mye du får gjort i sommer'ne vis du bruker tiden din fornuftig!

Ha en fin sommer!
Hilsen Kumba Koroma
kunadiala@yahoo.no

Dan sa...

Sommeregn...:)

Katrine Donal Botn sa...

Jeg forbinner sommer med sene kvelder og lange netter! :-) Sommer er fest og sol!! :-)

- Katrine

Anonym sa...

Det er ikke sommer før jeg har fått ligget i sola i hengekøya!

:)

Michelle
michellenibe@hotmail.com

Anonym sa...

Så fint du synger!

Sommer er jordbær med fløte, besteforeldre og sommerjobb.

Fra Zorrine

an_mo1@hotmail.com