4. jul. 2013

Innkjøpene mine fra Frankrike og Oslo

Hei hei hallo!
Som jeg lovte, og som jeg har fått spørsmål om, så skal jeg nå legge ut innkjøpene mine fra Frankrike. Jeg tenkte også jeg kunne legge ut det jeg kjøpte i Oslo med det samme jeg var i gang. 
Bildene er dessverre lagt i forskjellig rekkefølge, så jeg skriver bare i parentes bak om det er kjøpt i Frankrike eller Oslo :)
*Ah sikle sikle* Denne veska er fra merket Michael Kors. Hadde sett på forskjellige vesker derfra i en stund, men endte til slutt opp med denne. En fin, eksklusiv og klassisk sort veske! Gotta love it! Til dere som allerede følger meg på Instrgram (lisarestad), så har dere jo allerede sett den.  Hihi. (Frankrike) 


Dongerishorts: Bik Bok. Pris: 249 (Oslo)Enda et par Super Flex fra Bik Bok. Har jo allerede den samme buksa, men har brukt den så mye at fargen begynner å bli slitt. Derfor slo jeg til og kjøpte enda en. Er jo en forbruksvare, så hvorfor ikke! Pris: 499 (Oslo) Wii! My two favorites! Var jo som sagt på Green Day-konsert, og kunne jo ikke dra derfra uten et par "fan-tskjorter". Veldig fornøyd med begge to! Er ikke sikker på prisen på singletten, men den svarte kostet ihvertfall 300, så regner med den andre kostet ca. det samme! (Oslo)

Røde, høyglansa skinnsko: Adidas. Pris: 119€, som tilsvarer ca. 1000 norske kroner. (Frankrike)

Ringer: H&M. Pris: 10 (salg joho) (Oslo)


Genser: Bik Bok. Pris: 249. Kan brukes både til hverdags, men også bare som kosegenser. Love it. (Oslo)


Leppestift: Yves Saint Laurent (YSL). Pris: 28€ som tilsvarer ca. 225 norske kroner. Denne er i fargen 6 Volupté Sheer Candy. (Frankrike)


Leppestift: Yves Saint Laurent (YSL). Pris: 28€ som tilsvarer ca. 225 norske kroner. Denne er i fargen 5 Rouge Volupté Shine. (Frankrike)


Body butter: Clinique. Pris: 31€ som tilsvarer ca. 250 norske kroner. Som mange av dere kanskje har fått med dere, så sverger jeg til merket Clinique. Alle mine rense-, og hudprodukter er derfra. Og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg virkelig anbefaler Clinique på det sterkeste! (Frankrike)

Fuktighetskrem for ansikt: Clinique. Pris: 45€ som tilsvarer ca. 360 norske kroner. Dette blir nå min andre av akkurat denne fuktighetskremmen, og som jeg har nevnt tidligere om akkurat denne, så elsker jeg den! Hvis jeg måtte velge kun et produkt fra Clinique, så har det blitt denne! Helt klart min favoritt! (Frankrike)

Tenkte jeg kunne lage et eget innlegg hvor jeg skriver og anbefaler produktene mine fra Clinique! Kunne det vært noe? :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hva het butikken du kjøpte vesken på?
PS: elsker bloggen din <3 <3 <3

Anonym sa...

Hvilken butikk kjøpte du den veska på? <3<3

Lisa Winsjansen Restad sa...

Det fins egne Michael Kors-butikker (jeg kjøpte min i Nice, Frankrike). Er ikke helt sikker på om man kan få kjøpt den her i Norge. Men selger de ihvertfall på Michael Kors sine egne butikker :)

Ingvild fra fosen sa...

Fine innkjøp :) ja,det kan du gjøre,kanskje på video? :) <3