20. jan. 2013

Mitt største forbilde

Helt siden 2006 har Miley Cyrus vært mitt største forbilde - den personen jeg har sett mest opp til. Og jeg kan med hånda på hjerte si at hun fortsatt er det. Stemmen, stilen, personligheten og alt!
Har alle album, og kan vel ærlig innrømme jeg kan alle sangene hennes. 
Har fulgt henne hele veien, selv om hun har gjort endel dumt og vokst veldig. Hun blir ofte kritisert, men driter i det. Dette er faktisk en av grunnene til at hun er mitt største forbilde - hun bryr seg rett og slett ikke. Selv om andre kritiserer henne, går hun sin egen vei og gir blaffen i hva andre syns. 


Utrolig mange "mistet" respekten for Miley da hun gikk i fra å være søte Hannah Montana til rocka Miley Cyrus. Men folk skjønner rett og slett ikke at hun er i ferd med å bli voksen. Hun er ikke 15 lenger, og må få låv til å forandre seg. Hun er 20 - selvfølgelig vil hun skifte image! Og hvis noen mister respekten bare på grunn av det.. da vil jeg ikke si det var mye respekt der fra begynnelsen av. Det kan umulig være lett å vokse opp i en verden hvor alle ser opp til deg, og prøver å bli som deg, når du fortsatt prøver å finne ut hvem du er selv.
Jeg vil si jeg støtter henne uansett! Hun er tross alt et vanlig menneske, og i grunn lik som alle oss andre.

Er det noe jeg liker spesielt godt med henne, er det at hun tørr å være seg selv. Folk skriver og kommer med kommentarer om henne hele tiden, men allikevel kjører hun på med sin egen stil. Man må være utrolig sterk og tøff for å gjør det - og det beundrer jeg veldig!


Etter at hun klipte seg nå i sommer, gikk folk amok! Det var stygge kommentarer overalt på nettet, og hun ble rett og slett slaktet. Greit om folk ikke liker den nye frisyren, men hva har det med dem å gjøre? Det er hennes valg - ikke alle andres! Jo, det var ganske uvant i starten, og jeg må si jeg savner det gamle håret hennes, men hun er fortsatt nydelig og fortsatt den samme personen. At folk har så lite å gjøre at de må drive å rakke ned på kjendiser og folk som oppnår noe, skjønner jeg virkelig ikke. Miley er faktisk ikke jenta som "har fått alt i hendene". Hun har jobbet hardt og lenge for å oppnå hva hun har oppnådd i dag - og det fortjener hun virkelig.


Nå om ikke lenge kommer Miley ut med et nytt album. Dette har jeg ventet på utrolig lenge!! Er jo en stund siden det siste albumet kom ut, så dette er etterlengtet. Har hørt hun kommer med en ganske ny stil - altså ikke gamle Miley, men jeg tror jeg kommer til å like det uansett! Gleder meg!


Håper dere som hater henne eller har noe i mot henne kunne prøve å forstå henne på en annen måte. Eller i det minste respektere henne for den hun er. Hun er fortsatt mitt største idol, uansett hva andre mener og tenker.
SMILERS

2 kommentarer:

Oda sa...

Så utrolig bra skrevet! Er enig i det du skriver!..

Men når kommer svarene på spørsmålsrunden?.. :)

Lisa Winsjansen Restad sa...

Oda:
Jeg vet jeg hadde låvt å legge ut svarene for lenge siden, men har rett og slett glemt det. Kan ikke låve når den kommer ut, men skal se om jeg får det til snart :)