12. mai 2012

100-årsjubileumsplata til Thorbjørn Egner - ute nå!

Hei 

For noen månender tilbake var jeg i studio for å synge på Thorbjørn Egners jubileumsplate. Den ble sluppet i går. Du kan lese hva RadioLudo skrev om plata HER!
Platekompanies omtale om plata:


"Thorbjørn Egner
Muntre Musikanter - Karius & Baktus Møter Dyrene I Afrika
Thorbjørn Egner ville ha fylt 100 år i 2012, og i den anledning har Forsvarets musikkorps Nord-Norge spilt inn et album med noen av Egners mest kjente og kjære visesanger, deriblant "Den uheldige mannen", "Amandus Dukkemann", "Kardemommesangen", "Røvervisa", "Pepperkakebakesangen", "Papegøye fra Amerika" og "Kaptein Sortebill".

Korpset gir 14 av Egners klassiske sanger sitt helt særegne uttrykk, samtidig som Egners ånd holdes godt i hevd. Resultatet har blitt lekent og spennende for både store og små - dette er Egner i profesjonelt korpsformat, krydret med berliner-kabaret, nordafrikanske klanger og balkanske rytmer. Muntre Musikanter er en innspilling som virkelig får fram Egners fascinasjon for det flerkulturelle.

Blant artistene på albumet finner vi blant andre Tonje Unstad (Spellemannprisen i 2011 i klassen barneplate) og Lisa Winsjansen Restad (finalist i MGP Jr. i 2009)."

Ingen kommentarer: