4. jan. 2012

Nyttårs-forsetter

Da har jeg endelig satt meg ned for å få laget nyttårs-forsetter.. Har ikke så mange, men poenget med det hele er vel å klare å holde dem - ikke å ha flest...
Noen av dem klarer jeg sikkert ikke i mer enn en uke, maks! Men jeg skal i hvertfall tenke på disse nyttårs-forsettene, og kanskje gjøre en liten forskjell.

- Hva er dine nyttårs-forsetter?

ps: har brukt veldig lang tid på dette innlegget, så setter pris på tilbakemelding :)

Jeg spiser aldri frokost - rett og slett fordi jeg hater det.. Det er utrolig kvalmt å spise mat så tidlig på morgenen og jeg liker det generelt ikke. Men jeg vet jeg får så mye mer ut av dagen ved å spise frokost, og jeg har selv opplevd å blitt syk fordi jeg ikke har spist. Så nå er det skjerpings!!!


Jeg har ikke den beste kondisen for å si det sånn. Det har heldigvis blitt bedre nå, men jeg har veldig lyst til å få enda bedre kondis. Jeg trenger det til håndballen.
Er ikke så veldig god i styrke heller. Det går liksom helt greit, men det kunne vært fint å tatt litt flere push-ups og klare å holde ut enda lengre.
Skal prøve å jogge 1-2 ganger i uka (i tillegg til de 3 håndballtreningene) og trene masse styrke. Hehe, jada.. :)


Har veldig lyst til å lære meg å spille gitar, og har planer om å komme godt i vei dette året!


Jeg jobber ganske bra på skolen fra før, men jeg har en god del igjen før jeg kan si mer helt fornøyd.


Jeg elsker å skrive sanger, og har skreve mange! Dette året skal jeg også få skrevet noen - håper jeg. Finner vel masse inspirasjon i det nye året.


Oh shit.. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg i det heletatt satte meg dette målet. Har prøvd det MANGE ganger før, men funker ikke. Jeg er født til å spise godteri - sånn er det bare.. Men kanskje kutte litt ned - jo, det kan jeg gjøre.. Men som sagt; I'm born this way!


Jeg roter alt for mye. Ikke sånn skikkelig ille, men for mye til at jeg kan ha det slik. Det er som regel klær som er hovedgrunnen til alt rot. Slenger alltid ifra meg klærne på rommet, og det bare bygger seg opp til en hel haug.. Og så roter jeg en del nede på stua. Småting overalt!


Alle jenter kan vel si seg enige om at de har dette nyttårs-forsette til en viss grad.. Jeg i hvertfall bruker alt for mye penger på klær, sminke og småting. Det blir ganske mye i lengden, dessverre... Men skal jo til London nå om ikke så alt for lenge, så skal spare masse til det! Og det tror jeg faktisk jeg klarer også - for da vet jeg at jeg har masse penger å shoppe for i London.

2 kommentarer:

Maiken Langaunet sa...

Har nån av dine nyttårsforsetta på lista mi æå ;)
Fornuftig må æ si :-)<3

Lovey
- maiken ;*

Ingvild fra Fosen sa...

har ikke noe nyttårs-forsetter nei.
fint innlegg og bra skrevet<3